DutchNature geregistreerd

Ik moet wel stapelgek zijn, maar ik heb vandaag het domein ‘dutchnature.com’ geregistreerd. Ik wilde toch een duidelijk domein voor mijn natuur video-podcasts, en dit domein bleek zomaar vrij; het was nog wel mijn eerste ingeving! Wat wel bestaat is ‘dutchnature.nl’, en helaas gaat die site niet helemaal over de natuur zoals ik die in gedachten heb; deze site is gewijd aan spoorzoeken met GPS op de Utrechtse heuvelrug. Never mind, ik heb toch toegeslagen. Ik zal proberen mijn site een klein portaltje te maken met links naar sites die te maken hebben met natuur in Nederland (en soms daarbuiten), in eerste instantie voor eigen gebruik. Ook zal ik hier een blog installeren waar ik mijn video-podcasts zal onderbrengen, nu maar hopen dat ik de energie kan vinden om ook wat op deze site te zetten!

Leave a Reply